Wij staan voor Ons Vinkel

Kringloop winkel Vinkel

Aanbieden van spullen

U kunt uw spullen aanbieden via: telefoonnummer: 06-22306934 of e-mail: kringloopwinkelvinkel@gmail.com, whats-appen, heeft onze voorkeur ipv bellen kan ook  naar bovenstaand telefoonnummer. 

De Kringloopwinkel zij het beperkt gaat weer op vanaf vrijdag 30 april, de openingstijden zijn dan voorlopig:

 

Maandagavond van 18.00-20.30 uur.

Vrijdag van 15.30-20.30 uur,

zaterdag van 08.30-16.00 uur

 

Omdat wij allemaal met vrijwiligers werken kan het soms zijn dat de winkel toch niet open is op een dezer dagen, wij vragen dan om uw begrip. 


U kunt ons vinden op het volgende adres: Lindenlaan 18, 5381 GK te Vinkel 


Het is niet de bedoeling dat u uw spullen aanbiedt tijdens openingstijden, maar doe dit op bovenstaande manier zodat wij zelf kunnen bepalen wat wij wel en niet willen hebben!! De ophaaldienst komt op maandagavond tussen 18.00-20.30 uur de aangeboden spullen ophalen, mits zij denken dat de spullen bruikbaar zijn om te kunnen verkopen.


Tevens kunt u spullen aanbieden via het aanmeld formulier op de pagina: Aanbieden van spullen. En voor de laatste nieuwtjes van de Kringloop klik je hier.


U kunt ons assortiment ook vinden op marktplaats,doe dit op de volgende manier: Tik in: kringloopwinkelvinkel  en vink aan "zoek in titel en omschrijving", of ga naar onderstaande link om al onze advertenties te kunnen zien: 

 

https://www.marktplaats.nl/my-account/sell/index.html

 

 

Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

1086896274_5_vz-2.jpg

 

 

LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook

Deze website maakt gebruikt van cookies.