Wij staan voor Ons Vinkel

Kringloop winkel Vinkel

Aanbieden van spullen

U kunt uw spullen aanbieden via: telefoonnummer: 06-22306934 of e-mail: kringloopwinkelvinkel@gmail.com, whats-appen, heeft onze voorkeur ipv bellen kan ook  naar bovenstaand telefoonnummer. 

In overleg met direct betrokkenen vrijwilligers is besloten om vanaf zaterdag 6 Juni 2020 weer open te gaan,  Openingstijden:

 

  • Zaterdagen van 08.30-16.00 uur
  • Vrijdagen van 15.30-20.30 uur en
  • Maandagen van 18.00-20.30.

 

NB: Wij houden ons wel aan de richtlijnen van het RIVM, deze regels kunt u lezen op de deur bij de kringloopwinkel.

 


U kunt ons vinden op het volgende adres: Lindenlaan 18, 5381 GK te Vinkel 


Het is niet de bedoeling dat u uw spullen aanbiedt tijdens openingstijden, maar doe dit op bovenstaande manier zodat wij zelf kunnen bepalen wat wij wel en niet willen hebben!! De ophaaldienst komt op maandagavond tussen 18.00-20.30 uur de aangeboden spullen ophalen, mits zij denken dat de spullen bruikbaar zijn om te kunnen verkopen.


Tevens kunt u spullen aanbieden via het aanmeld formulier op de pagina: Aanbieden van spullen. En voor de laatste nieuwtjes van de Kringloop klik je hier.


U kunt ons assortiment ook vinden op marktplaats,doe dit op de volgende manier: Tik in: kringloopwinkelvinkel  en vink aan "zoek in titel en omschrijving", of ga naar onderstaande link om al onze advertenties te kunnen zien: 

 

https://www.marktplaats.nl/my-account/sell/index.html

 

 

Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

1086896274_5_vz-2.jpg

 

 

LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook

Deze website maakt gebruikt van cookies.