Wij staan voor Ons Vinkel

Kringloop winkel Vinkel

Aanbieden van spullen

U kunt uw spullen aanbieden via: telefoonnummer: 06-22306934 of e-mail: kringloopwinkelvinkel@gmail.com, whats-appen, heeft onze voorkeur ipv bellen kan ook  naar bovenstaand telefoonnummer. 

In overleg met direct betrokkenen vrijwilligers is besloten om vanaf vanaf heden 15 maart de kringloopwinkel te openen, maar alleen op afspraak.

 

U kunt voor uw geplande afspraak een afspraak maken met de volgende persoon:

 

Betsie Ploegmakers, tel: 06-11042304, dit kan telefonisch, maar ook via Whatsapp.

 

NB: Wij houden ons wel aan de richtlijnen van het RIVM, deze regels kunt u lezen op de deur bij de kringloopwinkel.

 


U kunt ons vinden op het volgende adres: Lindenlaan 18, 5381 GK te Vinkel 


Het is niet de bedoeling dat u uw spullen aanbiedt tijdens openingstijden, maar doe dit op bovenstaande manier zodat wij zelf kunnen bepalen wat wij wel en niet willen hebben!! De ophaaldienst komt op maandagavond tussen 18.00-20.30 uur de aangeboden spullen ophalen, mits zij denken dat de spullen bruikbaar zijn om te kunnen verkopen.


Tevens kunt u spullen aanbieden via het aanmeld formulier op de pagina: Aanbieden van spullen. En voor de laatste nieuwtjes van de Kringloop klik je hier.


U kunt ons assortiment ook vinden op marktplaats,doe dit op de volgende manier: Tik in: kringloopwinkelvinkel  en vink aan "zoek in titel en omschrijving", of ga naar onderstaande link om al onze advertenties te kunnen zien: 

 

https://www.marktplaats.nl/my-account/sell/index.html

 

 

Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

1086896274_5_vz-2.jpg

 

 

LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook

Deze website maakt gebruikt van cookies.