Wij staan voor Ons Vinkel

Commissaris vd Koning op bezoek.

Datum: 23-06-2013


Commissaris vd Koning op bezoek.

23 juni 2013 

 

Commissaris van de Koning van Noord-Brabant brengt bliksembezoek aan Kringloopwinkel “de Meule” Vinkel.


Op 20 juni jl. kreeg “onze” kringloopwinkel hoog bezoek nl van de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant dhr vd Donk met in zijn bijzijn enkele afgevaardigden van de provincie, Burgemeester Augusteijn , de wethouders vd Ven, Moon en Brands en last but not least zeker 25 vrijwilligers van de kringloopwinkel, die wederom hun enthousiasme ten toon spreidden.


Zij werden welkom geheten door penningmeester Erik vd Lee die in het kort het plan van de Vinkelse molen toelichtte, de vorderingen die tot nu toe zijn gemaakt en tevens de functie van de kringloopwinkel in het kort beschreef.


Dankzij onze vrijwilligers draait de winkel al sinds april 2011 en mede dankzij hen is het tot op heden een groot succes gebleken. De mensen die de winkel bemannen variëren van 40-80+ en zoals Erik mooi beschreef, gaan de 65+ vrijwilligers zeker -wat deze zaak betreft- nog niet met pensioen.


Na deze inleiding kregen de heren en dames nog een mooie rondleiding en onder het genot van een lekkere kop koffie en een overheerlijk worstenbroodje geschonken door vriend van de molen Wim van Lier werd het bezoek afgesloten.


Wij bedanken de commissaris vd Koning, de afgevaardigden van de gemeente Maasdonk en vooral onze vrijwilligers voor deze  – zeker voor de stichting - geslaagde dag.

LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook

Deze website maakt gebruikt van cookies.