Wij staan voor Ons Vinkel

Feestelijke eerste ontmoeting in ontmoetingsruimte

Datum: 01-04-2015


Feestelijke eerste ontmoeting in ontmoetingsruimte

Op dinsdagavond 31 maart 2015 heeft een 1e ontmoeting plaatsgevonden in multifunctionele ruimte onder de belt van de Vinkelse molen. Onder het genot van een hapje en een drankje richtte voorzitter Ebert van Wanrooij, in het bijzijn van o.a. wethouder Huib van Olden, het woord tot de vrijwilligers van kringloop winkel “de Meule” en de leden van de bouwploeg .


 Hij sprak zijn dank uit voor hun bijdrage en toomloze inzet. Daarnaast overhandigde hij Huib van Olden het eerste exemplaar van de brochure “ De Zwaan herrijst”. Dhr. Van Olden gaf op zijn beurt aan, erg onder de indruk te zijn van de eensgezinde samenwerking binnen de Vinkelse gemeenschap en het vele werk dat in korte tijd verricht is.


Later dit jaar zal een officiële opening plaatsvinden. Tijdens de officiële opening zullen alle inwoners van Vinkel en omgeving in de gelegenheid worden gesteld een kijkje te nemen in de multifunctionele ruimte. Daar krijgen ze ook meer informatie over de stand van zaken en de volgende fases van het molenproject.  Uiteraard zullen wij ook de ondernemers, die in welke vorm dan ook hebben bijgedragen tot de totstandkoming van de ontmoetingsruimte, niet vergeten. Zij zullen op gepaste wijze worden bedankt voor hun aandeel in het project.


De door Edward vd Bosch (Edvance marketingcommunicatie ) ontworpen brochure kunt u hier downloaden zwaan_brochure_v8_lowres.pdfBestuur stichting de Vinkelse molen.

 

LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook

Deze website maakt gebruikt van cookies.