Wij staan voor Ons Vinkel

Ploegam schenkt € 2000 aan Vinkelse Molen

Datum: 26-07-2017


Ploegam schenkt € 2000 aan Vinkelse Molen

VINKEL – “Dit is een project dat draait op vrijwilligers, positieve energie en heel veel enthousiasme; prachtig om te zien”, aldus Yvonne van den Elzen-Ploegmakers. Samen met de familie was zij afgelopen zondag te gast bij de molen. Tijdens een gezellig samenzijn vertelde de stichting over het project en overhandigde de directie van Ploegam een cheque ter waarde van € 2.000,- aan de stichting.


Dertigjarig jubileum

Ploegam heeft tijdens het dertigjarig jubileum in april de wens uitgesproken om, in plaats van cadeaus te ontvangen, de 'heropbouw' van de Vinkelse molen financieel te steunen. De uitnodiging van afgelopen zondag was voor de familie dan ook een mooi moment om een cheque van € 2.000 te overhandigen aan de voorzitter van Stichting de Vinkelse Molen, Ebert van Wanrooij.  


Holland in Michigan

De Vinkelse Molen is een begrip in Vinkel - de plaats waar Ploegam 30 jaar geleden gestart is. De stichting heeft als doel om het beeld van de draaiende molenwieken terug te halen naar Vinkel. Molen de Zwaan, de oorspronkelijke Vinkelse molen, is na de oorlog geëxporteerd naar het plaatsje Holland in Michigan (VS) en staat daar nog steeds. Nu wordt in Vinkel een replica gebouwd.


(BRON: website Ploegam BV)


Stichting De Vinkelse Molen dankt Ploegam voor hun gulle gave. 

 

 

 


Op de foto De directie en onze voorzitter Ebert van Wanrooij.

LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook

Deze website maakt gebruikt van cookies.