Wij staan voor Ons Vinkel

WIlskracht

 

Wilskracht Vinkel haalt het beste in jou naar boven. Bij Wilskracht leer en werk je in de mooie molen van Vinkel. Een prettige werkomgeving waar het draait om gastvrijheid en gezelligheid. Samen met ons werk je in een klein team en krijg je volop de kans te laten zien wat je kunt. Wij laten je graag zelf ontdekken waar je goed in bent en bieden je de ruimte te groeien. Dat doe je niet alleen, wij begeleiden en coachen je en leren je zo het beste uit jezelf te halen.

 

   Tijdens mijn werk bij Cello  en als vrijwilliger bij de molen heb ik mogen ontdekken dat ik iemand ben die graag mensen in hun kracht zet en mensen samen brengt. 

Ik voel me erg betrokken bij de mensen die ondersteuning nodig hebben en vind het belangrijk dat iedereen een kans krijgt.

Ik zou je graag willen laten ervaren dat je bij mij rust, vertrouwen en structuur vind.

Ik kijk er naar uit om met je kennis te mogen maken.

 

  Team Wilskracht

 

 

 Ineke Pennings

 

Weet je waar ik blij van word?

Als iemand zich gewaardeerd voelt en blij wordt door wat hij of zij doet, het mogelijk maken om iemand zijn talent te laten ontdekken en te ontwikkelen.

Daar wil ik me voor inzetten. 

Ik heb 28 jaar met veel plezier in verschillende disciplines/functies binnen de zorg gewerkt.

Tijd voor een nieuwe stap .

Ik kijk er naar uit om samen met jou dromen waar te maken.

 

 

Janneke Tel-Janssen

 

Sinds mei 2022 ben ik betrokken bij Wilskracht, eerst als begeleider en sinds 1 januari 2023 ook als trotse eigenaar, samen met Ineke.

 

Wat het werken bij Wilskracht mooi maakt is de kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid van iedereen die hier een rol speelt; begeleiders, medewerkers, vrijwilligers, gasten en dat op een prachtige plek in Vinkel. Korte lijnen met het netwerk, eigen invloed ervaren, denken in creatieve oplossingen en mogelijkheden en kijken naar de mens achter de beperking staat voor mij centraal en is wat dit werk zo mooi maakt.

 

 

 

 

Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de website:

 

https://www.wilskrachtvinkel.nl/

 

LinkedIn
YouTube
Facebook
WhatsApp

Deze website maakt gebruikt van cookies.