Wij staan voor Ons Vinkel

Sluiting Kringloopwinkel "de Meule" Vinkel

Datum: 05-10-2021


Beste Lezers en beste klanten;

 

 

Kort nadat het idee geboren was om in Vinkel Molen de Zwaan te herbouwen hebben we in april 2011 de kringloopwinkel geopend.

Door de kringloopwinkel is in de loop der jaren behalve een mooi bedrag verdiend, dat volledig is ingezet t.b.v. de herbouw van de Molen. Ook konden we met de activiteiten van de kringloopwinkel het molenproject onder de aandacht houden bij de Vinkelse bevolking. Mede door inzet van de vrijwilligers van de kringloopwinkel hebben diverse mooie subsidies kunnen “binnenhalen”.

 

Inmiddels draait de Molen alweer bijna een jaar en voor ons als bestuur is dat in ieder geval een moment om alle activiteiten eens tegen het licht te houden.  Zo hebben we ook gekeken naar de Kringloopwinkel. We hebben besloten om met ingang van 22 december 2021te stoppen met de activiteiten van de Kringloopwinkel.

 

Overwegingen die hierbij zeker een rol spelen zijn:

·         Het is steeds lastiger om de bezetting rond te krijgen;

·         Bij een kleinere bezetting kun je nog kijken naar het aantal dagen/uren dat de winkel geopend is, maar het is gezien de vaste lasten                  geen optie om maar een zeer beperkt aantal uren geopend te zijn;

·         De toiletvoorziening in de winkel functioneert niet meer

·         Door corona is de winkel in het afgelopen anderhalf jaar maar zeer beperkt geopend geweest, terwijl de vaste lasten doorlopen. Dus in              deze periode heeft de winkel geld gekost.

 

Wij danken alle vrijwilligers en klanten voor hun inzet en trouw bezoek.

 

Stichting De Vinkelse molen

Stichting Kringloopwinkel "de Meule" Vinkel

 

LinkedIn
YouTube
Facebook
WhatsApp

Deze website maakt gebruikt van cookies.