Wij staan voor Ons Vinkel

Brochure De Zwaan herrijst 2020

Datum: 15-01-2020


Beste lezers,

 

 

Na in maart 2015 de brochure “De Zwaan herrijst – Vinkelse Molen van weleer l 1884” te hebben uitgebracht ligt nu een vernieuwde digitale versie voor je. Deze is te downloaden onderaan deze tekst in pdf. BIjgevoegd is ook de prijslijst

 

Bijna 5 jaar verder willen wij met deze vernieuwde brochure laten zien wat wij met gezamenlijke inspanning hebben gerealiseerd.  Naast de bouwwerkzaamheden, het exploiteren van onze kringloopwinkel en MFR “Onder de Meule”  komen ook de toekomstige activiteiten rondom de speerpunten (ontmoeten, recreatie, educatie en zorg) aan bod. We geven Vinkel zijn werkende korenmolen terug, maar ook een ontmoetingsplaats waar we samen mooie activiteiten ontplooien voor ons dorp. Voor het exploiteren van de molen hebben we inmiddels 2 gediplomeerde molenaars onder onze vrijwilligers. Zij zullen de molen straks draaiende houden.

 

Op 20 september 2020 willen wij molen De Zwaan officieel in gebruik  nemen. Dit lukt ons, maar we staan samen nog wel voor een aantal (financiële) uitdagingen. Zo moeten we nog stevig aan de bak met de bouw en moet nog geld aangetrokken worden. Recent zijn wij blij verrast door een initiatief van enkele obligatiehouders. Zij hebben hun obligatie(s) aan de stichting teruggeschonken. Dit initiatief krijgt succesvol zijn navolging en geeft ons meteen financiële ruimte. Daarnaast zijn we een bijzondere activiteit aan het voorbereiden. Het overzicht van de molenonderdelen (inclusief prijslijst, onderaan ook te downloaden)  vormen hiervoor een eerste aanzet. We hopen ook tijdens de  “laatste loodjes”, in welke vorm dan ook,  weer op je steun te mogen rekenen.

 

 Veel plezier met “De Zwaan herrijst 2020 – Vinkelse Molen van weleer l 1884”, een project waar Vinkel trots op mag zijn.

 

Hieronder de te downloaden bestanden;

 

//cdn.vinkelsemolen.nl/cms/files/zwaan_brochure_2020_spread.pdf

//cdn.vinkelsemolen.nl/cms/files/prijslijst-onderdelen-molen-de-zwaan.pdf

stichting De Vinkelse Molen.

 

LinkedIn
YouTube
Facebook
WhatsApp

Deze website maakt gebruikt van cookies.