Wij staan voor Ons Vinkel

Wederom fantastisch donatienieuws Stichting de Vinkelse Molen.

Datum: 01-09-2020


Fantastisch donatienieuws:

 

Afgelopen zaterdag 29 augustus 2020 zijn succesvol de roeden gestoken. Molen De Zwaan nadert zijn voltooiing en zal zondag 20 september 2020 officieel in gebruik worden genomen. Voor aanvang van de werkzaamheden werden wij blij verrast door de Vrienden van de Molens van ’s-Hertogenbosch,  www.bosschemolens.nl

Naast een wimpel, die in de toekomst aan zal geven wanneer de molen in bedrijf is, mochten wij een cheque t.w.v. € 1.000,- in ontvangst nemen.

 

Ook andere ondernemers en particulieren blijven, tot ons grote genoegen, het molenproject steunen. Tijdens de vakantieperiode werden onderstaande molenonderdelen gedoneerd:

- Tonnie & Rianne van der Biezen; Kaar (2 stuks)

- Gerton (De Klomp) & Christa Voets; 1 Kruipaal

- Joris & Veronique van der Doelen; Roostervloeren

- Teun van Beek; Achterbaard

- Eric & Silvia van der Loop; 1 Kruipaal

- Peter & Thea Pennings; 1 Kruipaal

- Henk, Mees, Indy en Jesse van Loon; Bestrating klinkers

- Jan Broer Management BV; Stutten voor het bovenwiel

- vb&t vve diensten (Hans & Rita van de Ven); Lange spruit

- Erik & Marion van der Lee; 1 Kruipaal

- Tielemans Hekwerk & Tuinhout; 1 Kruipaal

- Coop Hubers; Molenzeilen

- Fokbedrijf Schimmel; Staakijzers

 

Daarnaast zit op aantal molenonderdelen een optie, waaronder de complete steenkraan via een crowdfundingsactie bij het molenfonds https://molenfonds.nl/molenprojecten/.

Sommige donateurs en obligatiehouders geven de voorkeur aan hun schenking niet in de publiciteit te brengen. Uiteraard respecteren wij die keuze. Wij danken alle donateurs voor hun geweldige bijdrage.

 

Op een geschikt moment geven we alle sponsoren en donateurs – indien gewenst - aandacht en publiciteit. Tijdens de openingsweek (september 2020) willen wij iedereen gaan bedanken voor hun bijdrage. De namen van bovenstaande donateurs worden opgenomen op een grote banner. Ook zal de naam van de sponsor met een naamplaatje worden aangebracht op het betreffende molenonderdeel.

 

Stichting De Vinkelse Molen

 

LinkedIn
YouTube
Facebook
WhatsApp

Deze website maakt gebruikt van cookies.